lördag 21 mars 2009

Det tar emot

Klicka på bilden och läs texten på det blågula bandet framför min datorhörna.
De senaste träningspassen har varit väldigt jobbiga och jag har stretchat för hårt så att en muskelkapsel har kraschat bakom höger stortå.

Tremånadersprovet med Stina, var identiskt med det första och det är en klar förbättring med tanke på att jag hade svårt att gå för smärtan i foten.

Mina knän viker sig bakåt för långt så att de låser som på en häst. Det är resultatet av en machogrej för tolv år sedan då jag skulle bära ett tungt skåp uppför en spiraltrappa. Skåpet fastnade och jag tog i tills det brast i båda knäna. Knäna skulle opereras och jag fick elterapi för att lindra smärtan innan operation. Fyra elektroder stacks i runt varje knäskål och ström kopplades på. Tyvärr blev det för mycket ström och för lång tid så att jag stod där med fyra såriga kratrar runt vardera knäskål och ännu värre smärta.

Det blev kryckor ett halvår med infekterade knän som inte kunde opereras. Under tiden kortades hälsenorna så att jag knappt kunde gå när knäna var läkta. Det blev ett intensivt cyklande till dess att musklerna byggdes upp igen och muskelvävnader byggdes upp runt knäskålarna så att operationen kunde glömmas, men det blev alltså överslag i knävecken vilket komplicerar de gymnastiska övningarna.

Inga kommentarer: